Bli medlem

Du er hjertelig velkommen som medlem i Dvergsnes Sportsklubb. Vi trenger deg. Vi ønsker deg. Vi vil ha deg på laget. Enten som mamma, pappa, barn eller ungdom. Ja, selv som bestefar eller bestemor er du velkommen til oss.

Vi har pr i dag satt en pris på kr. 400 for enkeltmedlemmer, og har du en familie, så er det kr. 1 000, - for hele gjengen.

Medlemmene ER klubben, og klubben er til for medlemmene.

Hvordan?

Send en e-post til post@dvergsnessk.no og oppgi navn, fødselsdato, adresse, og gjerne et telefonnummer. Da vil vi legge dere inn i "Min idrett" som er en nettportal og et medlemsregister fra NIF (Norges Idrettsforbund).

Etter at du har gjort dette, kan du betale medlemskontingenten til vår konto. Husk å merke betalingen med navn slik at vi vet hvem den gjelder for.

Du kan også gå direkte inn på "Min idrett" selv og legge inn dem du ønsker å registrere som medlem.

Treningsavgift

Dvergsnes Sportsklubb har pr. i dag ikke begynt med treningsavgifter. Dersom du skal spille volleyball, hvor DSK er medlem av særforbundet, vil det antagelig være krav til egen avgift dersom du representerer klubben.

Kontingent 2019

 • Enkeldmedlemskap: 400,-
 • Familiemedlemskap: 1000,-

Kontingent kan innbetales konto 1506.20.73257 eller via Vipps til nr. 554931.

 • Spond

  Dvergsnes Sportsklubb har valgt Spond som vår hovedplattform for kommunikasjon med våre medlemmer og deltakere.

  Klubben har en egen Spond Club-løsning, og alle aktiviteter har en egen Spond-gruppe hvor man kan melde seg inn. 

  Spond-appen kan lastes ned fra Google Play eller App Store.

 • Utstyr

  Fra klubbens oppstart har vi hatt god dialog og et godt samarbeid med Macron. De har et mangfoldig og bra utvalg av kvalitetsklær og utstyr.

  DSK har allerede, i samarbeid med Macron, laget en hettegenser for E-sport-teamet, og dets sponsorer, som har blitt meget bra.

  Klubben ønsker å få satt sin egen kolleksjon, og å utvikle denne i tiden fremover slik at vi får en felles profil, og kvalitetsklær som kan brukes til trening, skole og hverdag.

  Målet er en egen clubshop hvor medlemmene kan bestille plagg, bager, utstyr etc. Denne prosessen er både tidkrevende og kostbart, så her må vi bygge stein for stein.

 • Vipps

  Dvergsnes Sportsklubb har en egen Vipps-konto. Denne brukes primært ved arrangement, eller ved andre behov for direkte betaling.

  #554931