Personvernerklæring

Denne siden har som formål å forklare hvordan vi samler data om deg som bruker, hva vi bruker denne informasjonen til, hva du kan gjøre for å kontrollere bruk av denne informasjonen.

Hvilken informasjon registreres om deg som bruker

Når du besøker dvergsnessk.no, registrerer vi informasjon om deg som bruker:

  • Din posisjon, ved bruk av IP-adresse, posisjonsdata eller lignende
  • Din web-adferd, som hvilke sider du besøker og hvor ofte
  • Teknisk informasjon om din nettleser og ditt operativsystem

Hvordan vi samler og lagrer opplysninger om deg

Informasjon om deg som bruker blir fanget opp og lagret ved hjelp av cookies. En cookie er en fil som lagres på din maskin. Din IP-adresse blir automatisk anonymisert og blir ikke fanget opp av våre systemer.

All datatrafikk mellom din nettleser og underleverandørers servere er kryptert, og blir lagret med strenge krav til datasikkerhet.

Hvordan vi bruker data som er samlet inn

Data om din adferd på nettsiden blir brukt til analytiske formål. For å kunne lære av din og andre brukeres adferd bruker vi dataene slik at vi kan forbedre nettstedets funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold.

Din kontroll på bruk av informasjon fra din nettleser

Du kan selv, gjennom innstillinger i din nettleseren, kontrollere hvorvidt du vil akseptere informasjonskapsler. Dersom du ikke ønsker å utlevere informasjon om din web-adferd, kan du endre innstillingene i din nettleser. Vi gjør oppmerksom på at dette kan endre funksjonaliteten på nettsiden.