E-sport

E-sport er verdens raskest voksende sport. Dette ønsker vi i DSK å være en del av.

E-sport kan beskrives som "konkurranserettet dataspilling innenfor gitte rammer". Fra å være en liten og uorganisert idrett, har den på få år vokst til å bli en stor idrett på verdensbasis, med profesjonelle spillere, egne TV-kanaler, og flere store internasjonale turneringer.

I DSK har vi med oss kompetente ledere og gode forbilder som ønsker å møte barn og ungdom på en felles arena. Det skal være sosialt og inkluderende, og kanskje kan det også være en møteplass for de som ikke er med på andre idretter.

Tanken er at de som er med på e-sport i DSK også skal delta på annen fysiske aktivitet som basistrening, for heller ikke i e-sport blir man best uten å være i god form.

E-sportteamet til DSK består i dag av en gjeng gutter primært fra 2007-kullet. Målet er å etablere en fast gjeng på 15 stk. Det er fortsatt noen få ledige plasser igjen på dette teamet. Ta kontakt pr. mail for ytterligere informasjon.

Dersom det er nye grupperinger med eldre eller yngre spillere som vil etablere nye team, så vil klubben legge til rette for dette. Klubben har allerede tilgang til skjermer og en del utstyr.

Ved etablering av nye team er vi avhengige av voksenpersoner og ressurser som vil bidra.

Vi vil også etablere en form for venteliste dersom det er personer som vil inn i teamet.

 

Last ned vår brosjyre om e-sport i DSK her.

Fakta om e-sport: https://no.wikipedia.org/wiki/E-sport

Følg oss på Instagram: dsk_esport

 • Spill

  FIFA. Fortnite. Rocket League.

  Dette er noen av spillene vi kommer til å satse på i starten, men her ønsker vi også at veien videre blir til mens vi går, og vi ønsker å lytte til dere som er med. E-sport vokser raskt, men det endrer seg også raskt, så for å holde tritt med utviklingen, må vi lytte til de som kjenner miljøet best.

 • Familielounge

  IK Start i samarbeid med DSK og Nexus E-sportcafe inviterer til familielounge før Starts hjemmekamper.

  Familielounge

  Her kan man spille FIFA og møte IK Starts e-sportspillere, Kasper og Georg. Familieloungen åpner halvannen time før kampen, og er gratis for alle med kampbillett.

  Les mer hos IK Start.

 • Spond

  Spond-gruppen til e-sport er en lukket gruppe for våre medlemmer.