24.1.2022

Veien videre

Veien videre

Hvor går veien videre for DSK?

DSK er en fullverdig sportsklubb. Rent organisatorisk!

Den er medlem av Norges Idrettsforbund, NIF og har alle rammene og formalitetene på plass. Klubben har en ryddig drift og oversiktlig økonomi. Integrerte medlemssystem, Spondgrupper, Instagram, VIPPS og Facebook-profil. Klubben har et etablert styre og disponerer kontorplasser og møtelokaler ved behov. Klubben har også en moderne og tidsriktig profil med designer og digitalt trykkeri med som gode samarbeidspartnere.

Så hva tenker klubben om veien videre?

Først ønsker vi å knytte til oss nye ressurser som vil bidra på det administrative, og som brenner for utvikling av klubb og aktiviteter.

Tross en vanskelig oppstart for klubben, så håper vi den på sikt vil bli en synlig aktør i nærområdet. En klubb som kan være et samlingspunkt for dem som kanskje ikke er en del av andre etablerte idrettslag. En klubb som tilrettelegger for de idrettene og aktivitetene som ikke tilbys av andre lokalt. En klubb som vil bygge kvalitet over tid, bit for bit, med riktige visjoner og motiver. En klubb som ønsker å tilrettelegge for aktivitet som treffer alle aldersgrupper.

Kanskje DSK også en gang i fremtiden vil kunne realisere et klubbhus eller et flerbruksbygg sammen med andre lokale krefter. Et sted for å samles, og et sted for positiv aktivitet for barn, unge og voksne. Både for medlemmer og andre fra nærområdet.

Vi tror bydelen trenger det!

For å kunne kalle seg en klubb, så må formalitetene være på plass. Det har DSK. Men for å kunne virke som en klubb, med alle dens visjoner, så må også folkene på plass. Ildsjelene, mammaer og pappaer som vil bidra, samt nye medlemmer er avgjørende.

Det er våre ønsker for 2022.

Sponsorer og samarbeidspartnere