DSK - klubben for skolekretsene Dvergsnes, Holte og Kringsjå

Dvergsnes Sportsklubb, DSK ble stiftet i november 2018, og er medlem av Norges Idrettsforbund. Vi er i dag en liten klubb, uten ansatte eller administrasjon.

Klubben drives på dugnad og velvillighet. Flere rollemodeller og dyktige instruktører gir av sin fritid for å bidra til et sunt og positivt sportslig mangfold i nærområde.

Klubben har i sin visjon at den ønsker å gir barn et trygt og godt livsgrunnlag gjennom sunne verdier, respekt og gode holdninger. Skapt gjennom idrettsglede, samhold og gode rollemodeller fra vårt nærmiljø.

Klubben ønsker å skape en identitet og et fellesskap også for dem som ikke er en del av andre
organiserte tilbud i område. DSK ønsker å bli en aktør som legger til rette for ulike aktiviteter og
idretter. Spesielt der hvor vi har ressurspersoner og barn eller voksne fra nærområde som ønsker å delta.

Etter oppstarten har DSK satset på ulike idretter. Klubben er medlem av Norges Volleyballforbund. Vi tilbyr basistrening for barn og unge. Klubben har egen sykkelgruppe for barn, samt løpegruppe for voksne.

DSK er en av de første medlemsklubb av NIF som har en egen E-sportsatsing. Dette er et meget spennende prosjekt, og vi gleder oss til utviklingen av dette. Klubbens E-sportteam
samarbeider med IK Start og deres FIFA-spillere og arrangementer på Sør Arena. Ytterligere informasjon finner du under fanen for «våre aktiviteter»

Om du leser dette, og du kjenner at du har lyst til å bidra i Dvergsnes Sportsklubb, enten administrativt, som trener, eller medhjelper, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss. Sunne verdier, gode holdninger, tid og motivasjon er noe av det vi ser etter og verdsetter.

Klarer vi som klubb å unngå at ETT av våre barn havner utenfor et etablert og sunt ungdomsmiljø, så har vi nådd et av våre mål.

• Styret

Styret i DSK består av

Leder: Eivind Haavik
    Nestleder: Erik Børresen
    Styremedlem: Marthe Westgaard
    Styremedlem: Trine Syvertsen Bjerke
    Styremedlem: Martin Andersen

• Vår visjon

«Gi våre barn et trygt og godt livsgrunnlag, gjennom sunne verdier, respekt og gode holdninger. Skapt gjennom idrettsglede, samhold og gode rollemodeller fra vårt nærmiljø.»

• Grasrotandelen

Dvergsnes Sportsklubb drives på dugnad uten faste inntekter og store sponsoravtaler. Mange av våre utgifter dekkes i dag av familier og enkeltpersoner, som har lyst til å bidra inn i nærmiljøet.

Så legger vi ikke skjul på at dersom klubben skal utvikle seg, og bli en sunn og god aktør for nærområdet, så er vi avhengig av medlemmer og inntekter.

Har du lyst til å sette Dvergsnes Sportsklubb som din klubb på grasrotandelen, så hadde vi vært utrolig takknemlige. Dette er penger som går direkte tilbake til våre unge håpefulle.

Grasrotandel Dvergsnes SK